Hakkımızda

İstanbul Teknik Üniversitesi Yapay Zeka Kulübü, yapay zeka alanında faaliyet gösteren bir uzmanlık kulübü olarak 2019’da kurulduğundan beri, öğrencilerin akademik ve sosyal hayatlarına katkıda bulunmayı, kişisel gelişimlerini desteklemeyi ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaç edinmiştir.

Kulübümüz, öğrencilerin yapay zeka konusunda derinlemesine bir anlayışa sahip olmalarını hedefler. Bu amacı gerçekleştirmek için her yıl, alanında uzman hocalar ve endüstri profesyonelleriyle birlikte çeşitli etkinlikler düzenleriz. Yapay Zeka Zirvesi, TrAIning Days ve Datathon AI sayesinde, yapay zeka konusundaki görüşlerin ve bilgi düzeyinin artmasını amaçlarız.

Kulübümüzde yer alan deneyimli üyeler, yapay zeka alanına başlangıç yapmanız ve ilerlemeniz için size rehberlik ederler. Onların yardımıyla, yapay zeka konusunda nasıl adım atmanız gerektiği ve nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda yol gösteririz.

Vizyon

Yapay zeka alanında lider bir kulüp olarak, üyelerimizin kişisel, akademik ve profesyonel gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz.

Misyon

İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerine yapay zeka alanında fırsatlar sunarak, özgür düşünce ve bilgi paylaşımını teşvik ediyoruz.

Değerler

Çeşitlilikle güçlenen topluluğumuzda özgür düşünceyle inovasyonu besliyor, işbirliği ve kaliteyle sürekli gelişimi destekliyoruz.

İş Birliklerimiz

’23-’24 Yönetim Kurulu